Om oss

 

IMG_0912

Marie Hesselgren :

Legitimerad sjukgymnast, pilates och GyrotonicR instruktör

Driver Ryggspecialisten sedan år 2000.

Legitimerad Sjukgymnast sedan 1990 och med Magisterutbildning inom Ortopedisk Manuell Terapi (Karolinska Institutet, Stockholm).

Utbildad Osteopat 5 år (Skandinaviska Osteoathögskolan, Göteborg).

Utbildning i akupunktur (Karolinska Institutet, Stockholm.)

Specialiserad inom bedömning/behandling av ryggbesvär i allmänhet. Likaså specialiserad inom  reumatologi och reumatiska ryggsjukdomar ,Spondylartrit/Bechterew. Har nära samarbete med allmän och specialistläkare samt reumatologläkare och och bistår med bedömning och behandling av dessa tillstånd. Likaså nära samarbete med Läkemedelsföretag  och tjänstgör  som underkonsult i frågor kring bedömning/rehabilitering av personer med reumatiska ryggsjukdomar.

Har under perioden 1999-2006 varit knuten till Svenska Re på Gran Canaria, och där ansvarat för att utarbeta och utföra rehabiliteringsresor för personer med reumatisk ryggbesvär (spondylartriter/Bechterew).

Bland annat arbetat på Danderyds Sjukhus, (reumatologi), primärvård i Stockholm (Bromma Fysioterapi) och I Östergötlands Landsting (Skogsfrids vårdcentral, Linköping).

Utbildad pilatesinstruktör (Classical  Pilates Syllabus, MeJo Wiggin).

Marie kombinerar sjukgymnastik, osteopati och pilates för bästa resultat.[/showhide]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla Cullgren : pilates instruktör.

Camilla har lång erfarenhet inom pilatesträning och är utbildad inom klassiks pilates. Camilla bor i Kalmar och är hos oss vid workshops.

 

 

 

 

 Grevgatan 37 , 114 53 Stockholm.